(recept
si oblíbilo 35 návštěvníků)
PANGASIUS SE ŠLEHAČKOU,ANGLICKOU SLANINOU A NIVOU!!!!!!
Potřebné ingredience
PANGASIUS,OLEJ,ŠLEHAČKA,NIVA.SŮL.ANGLICKÁ SLANINA.
Postup přípravy
PANGASIUSE NAKRÁJÍME A S PRUDKA SMAHNEME PO OBOU STRANÁCH,POTOM VLOŽÍME ASI NA 15 MIN DO POKÁČKU OSOLÍME DÁME ANGLICKOU SLANINU A DÁME PÉCT.PO 15 MIN ZALIJEME ŠLEHAČKOU A DĚLÁME ASI 10 MIN NAKONEC PŘIDÁME NASTROUHANOU NIVU TAKY ASI ZHRUBA NA 10 MIN.A JE TO MOC VÍBORNÉ .PŘÍLOHA BRAMBOR,HRANOLKY CO KDO MÁ RÁD.
PEČENÍ NA PÁNVIČCE
V TROUBĚ
HOTOVO!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hají
(upraveno)
26. 3. 2011, 14:42
VYNIKAJÍÍÍCÍÍÍ Celá rodina jsme si pochutnali Ryby máme rádi a toto je opravdu skvělá změna Děkujeme za tip a určitě udělám znovu
wajzy
(upraveno)
12. 6. 2010, 16:41
Dobrý večer, děkuji za inspiraci .Bylo to vynikající Přidala jsem ještě čerstvý špenát a opravdu jsme si pochutnali.
moncaull
(upraveno)
14. 6. 2010, 15:47
@wajzy
DĚKUJI MICHALKO SEM RÁDA ŽE VÁM CHUTNALO
aadísek
(upraveno)
11. 4. 2010, 19:14
Tak jsem zkusila od Vás receptík a bylo to výborné moc jsme si pochutnali.Bylo to tak dobré, že to zase brzy udělám.......... Opravdu doporučuji i ostatním.........
Eweline
(upraveno)
29. 3. 2010, 6:04
bylo to výborné!!!!!!!!!!!!!! Dáša
moncaull
(upraveno)
29. 3. 2010, 17:52
@Eweline
DĚKUJU DÁŠO JSEM RÁDA ŽE VÁM CHUTNALO
Ketty12
(upraveno)
4. 3. 2010, 19:50
s prudka smahneme pangáciuse zmrzlýho nebo musíme nejdříve nechat rozmrazit!!! Děkuji za brzkou odpověď
moncaull
(upraveno)
4. 3. 2010, 20:27
@Ketty12
JÁ HO NECHALA ZAMRAŽENÉHO